otdt

Üdvözöljük
a 2007 évi OTDK Műszaki Szekciójának honlapján.
Rendező intézmény Széchenyi István Egyetem
(9026 Győr, Egyetem tér 1.)

Frissítve: március 26.

Tisztelt Küldő Intézmények!

Kérjük amennyiben számlát kérnek a nevezési/részvételi díjról, de hallgatóik önállóan már előre befizették a Széchenyi István Egyetem nevére a megfelelő összeget, legyenek szívesek a számlakérő lapon a hallgatók nevét felsorolni. Hallgatók számára utólag semmilyen összeget nem tudunk visszafizetni, ha a részüket a küldő intézmény átvállalja, csak a küldő intézmény jóváhagyásával állítjuk ki a számlát. Amennyiben a küldő intézmény nem sorolja fel azon hallgatóit, akik egyénileg fizették be a költségeket, a Pénzügyi Osztályunk nem tudja a küldő intézmény számára a számlát megbontani, és a teljesítést jóváhagyni.

Figyelem! Ha az előadás különleges szoftvert vagy felszerelést igényel azt kérjük mielöbb jelezze az mmzs@sze.hu e-mail címre.

A TDK dolgozatok bírálatai folyamatosan érkeznek, melyeket a küldő intézmény felé továbbítunk. A hallgatók az adott intézmény kari/intézményi TDT elnökénél vehetik át. 2007. március 21-ig az alábbi tagozatok értékelése érkezett meg intézményünkhöz: 1,5,6,8,9,10,11,12,13,14,16,17,18,19,21,22
A további tagozatok résztvevői a 96/503-418 telefonszámon érdeklődhetnek az aktuális helyzetről.

egyetem
sze_logo